insCriPCIÓ CAMPUS PLAY 2022

PREUS I DESCOMPTES:

Tria el teu campus esportiu, recorda que el preu del CAMPUS PLAY serà de 430€ amb un sobredescompte de 410€ per als inscrits i pagaments realitzats abans del 30/04.També volem facilitar a les famílies donant la opció extra d'autocar per 20€ anada i 20€ tornada. Amb la mateixa voluntat volem ajudar a les famílies que vulguin inscriure 2 o més fills/es i per això oferim descomptes per a germans/es que seràn d'un preu de 400€ per a cada un dels germans inscrits.


Finalment, i entenent les dificultats econòmiques a les que ens enfrontem, volem facilitar el pagament, donant la opció de fraccionar el PVP del CAMPUS a totes les famílies que ho desitgin. En aquest cas, us podeu posar en contacte amb nosaltres a info@esportsplay.com per tal de comunicar-nos els terminis que més us puguin interessar.

¡EL TEMPS ÉS TEU!

És teu, i només teu, tu decideixes com i quan invertir-lo, nosaltres ens posem a la teva disposició, i és que el temps s'ha convertit en els darrers anys i generacions en el tresor més preuat per a la societat i les persones, mai en tenim i sempre en volem.

Per això, des de Esports Play estem disposats a regalar-vos temps,temps que invertirem en experiències inoblidables, en records atemporalsi en un compte enrere ple de nervis i il·lusió fins que arribi el dia.La familia PLAY en pandèmia, seguirem com sempre, sent més necessaris que mai.

DATES CAMPUS PLAY: Del 3 al 9 de Juliol.

Tal i com preveuen les autoritats sanitàries, treballem amb els protocols anticovid per tal de fer un CAMPUS segur i adoptant totes les mesures preventives que siguin d'aplicació en el moment de la realització del campus.

DADES ESPORTISTA

arrow&v
arrow&v
arrow&v
Has vingut a algun Campus PLAY?
arrow&v
arrow&v

INFORMACIÓ

FAMÍLIA

PVP Campus Play:

La vostra inscripció s'ha tramitat correctament.

Podeu descarregar el Dossier Informatiu aquí.

Moltes gràcies per la vostra confiança!