top of page

INSCRIPCIÓ CAMPUS PLAY 2023

PREUS I DESCOMPTES:

Tria el teu campus esportiu, recorda que el preu del CAMPUS PLAY serà de 460€ amb un sobredescompte de 430€ per als inscrits i pagaments realitzats abans del 30/04.També volem facilitar a les famílies donant la opció extra d'autocar per 20€ anada i 20€ tornada. Amb la mateixa voluntat volem ajudar a les famílies que vulguin inscriure 2 o més fills/es o sigui monoparentals i per això oferim descomptes per a germans/es que seràn d'un preu de 415€ per a cada un dels fills/germans inscrits.


Finalment, i entenent les dificultats econòmiques a les que ens enfrontem, volem facilitar el pagament, donant la opció de fraccionar el PVP del CAMPUS a totes les famílies que ho desitgin. En aquest cas, us podeu posar en contacte amb nosaltres a info@esportsplay.com per tal de comunicar-nos els terminis que més us puguin interessar.

¡ENS HEM FET GRANS! 10è ANIVERSARI!

Hem crescut des de l'any 2013 al vostre costat, veient com generacions i generacions d'esportistes us fèieu grans a través de l'esport i dels estius. 10 anys després no només mantenim la mateixa il·lusió i actitud, sinó que la volem fer grossa per a celebrar els 10 anys de Campus Play! Com sempre, amb la vostra confiança i amb la nostra implicació i responabilitat serem capaços de generar moments inoblidables.

DATES CAMPUS PLAY: Del 2 al 8 de Juliol.

Tal i com preveuen les autoritats sanitàries, treballem amb els protocols anticovid per tal de fer un CAMPUS segur i adoptant totes les mesures preventives que siguin d'aplicació en el moment de la realització del campus.

DADES ESPORTISTA

arrow&v
arrow&v
arrow&v
Has vingut a algun Campus PLAY?
arrow&v
arrow&v

INFORMACIÓ

FAMÍLIA

PVP Campus Play:

La vostra inscripció s'ha tramitat correctament.

Podeu descarregar el Dossier Informatiu aquí.

Moltes gràcies per la vostra confiança!

bottom of page