top of page

Una nova manera de ser, pensar i gaudir.

 

ESPORTS PLAY segueix creixent gràcies a PLAY FUTSAL 1.0.

Aquest any ha començat una nova aventura plena de reptes i il·lusions. Les ganes de treball i d’engegar aquest nou projecte fan que sigui una gran oportunitat perquè grans i petits gaudeixin de la màgia d’aquest esport.

 

Play Futsal neix per a poder gaudir d’aquest esport, transmetent coneixements i valors com una eina educativa més per als joves esportistes.

Oferim entrenaments tècnics per  a jugadors/es en etapes de formació,  seguint un model pedagògic propi; basat amb el treball de valors, l’esforç, el respecte i la diversió per mitjà de l’esport.

 

Tot això és possible gràcies a un grup d’entrenadors i monitors amb anys d’experiència en el món del futsal escolar, que ajudaran a tot els participants dels campus a gaudir d’una setmana inoblidable.

 

Un bon espai per a la diversió, la relació entre companys i el naixement de moltes noves amistats, aprofitant les vacances escolars per a trencar amb la rutina del dia a dia. 

 

Esperem amb il·lusió l'estrena seguir realitzant CAMPUS de @PLAYFUTSALCAT d’on segur en un futur guardarem grans records i vivències.

 

 

Suma’t al PLAY FUTSAL!

www.playfutsalcat.com

 

 

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Instagram_logo.png
Millora de la tècnica individual

Millora de la tècnica individual

EQUIP

EQUIP

CRACKS

CRACKS

IL·LUSIÓ

IL·LUSIÓ

Entrenaments tècnics

Entrenaments tècnics

Competicions

Competicions

Diversió

Diversió

Futsal

Futsal

Habilitats

Habilitats

Control

Control

Grup

Grup

Cops de cap

Cops de cap

Freestyle

Freestyle

Xuts

Xuts

bottom of page