top of page
CampusPlay2023IMG_1227_edited.jpg

PLAY FUTSAL

Una nova manera de ser, pensar i gaudir.

Aquest any ha començat una nova aventura plena de reptes i il·lusions. Les ganes de treball i d’engegar aquest nou projecte fan que sigui una gran oportunitat perquè grans i petits gaudeixin de la màgia d’aquest esport.

 

Play Futsal neix per a poder gaudir d’aquest esport, transmetent coneixements i valors com una eina educativa més per als joves esportistes.

Oferim entrenaments tècnics per  a jugadors/es en etapes de formació,  seguint un model pedagògic propi; basat amb el treball de valors, l’esforç, el respecte i la diversió per mitjà de l’esport.

 

Tot això és possible gràcies a un grup d’entrenadors i monitors amb anys d’experiència en el món del futsal escolar, que ajudaran a tot els participants dels campus a gaudir d’una setmana inoblidable.

 

Un bon espai per a la diversió, la relació entre companys i el naixement de moltes noves amistats, aprofitant les vacances escolars per a trencar amb la rutina del dia a dia. 

 

Esperem amb il·lusió l'estrena seguir realitzant CAMPUS de @PLAYFUTSALCAT d’on segur en un futur guardarem grans records i vivències.

12.png
7.png
6.png
bottom of page