ARRIBA L'ESTIU I MARXEM DE CAMPUS!

 

TOT JUST ACABA EL CURS ESCOLAR ÉS MOMENT DE LA POST-TEMPORADA, I QUE MILLOR QUE GAUDIR DEL TEU ESPORT JUNTAMENT AMB LA PISCINA, EL SOL, I EL BON AMBIENT!!!

 


 

Tria el teu esport i viu una setmana íntegre de campus, amb uns preus ajustats per a que viure l'experiència no sigui un luxe per a pocs sinó una oportunitat per a tots! Amb el preu més ajustat dels Campus esportius estiuencs! 7 dies i 6 nits, 2 hores d'entrenaments tècnics matinals, 2 hores més de competicions de tarda i fins i tot competicions nocturnes, activitats de lleure-lliure que fomenten la reflexió i l'aprenentatge sobre temes variats d'interès per a l'esportista,opció de transport en autocar des de Barcelona fins al Collell! Una oportunitat per a conèixer companys d'esport, treballar amb diversos entrenadors i entrenadores del món esportiu català i amb un ambient únic que no et deixarà indiferent!!!

NOVETATS: 
Com bé sabeu, Esports Play sempre s'ha diferenciat de la resta de Campus amb allotjament i pensió completa per als seus preus i per la proximitat de la organització amb les famílies.Tot i els increments del IPC el nostre objectiu és fer dels Campus Play un servei accessible per a la majoria de famílies i esportistes, i per això desglossem el PVP del CAMPUS 2022 deixant a la vostra elecció el servei d'autocar de Barcelona - El Collell i convidant a les famílies a les instal·lacions del Collell per viure junts una cloenda ben especial.

Aquest servei d'autocar tindrà un cost de 20€ per trajecte i participant.

D'aquesta manera, permetem la interacció amb les famílies tant a la rebuda dels esportistes com en la cloenda del CAMPUS 2022. 

En la mateixa línia facilitarem el pagament fraccionat a totes les famílies que ho desitgin i oferirem un preu especial de 410€ als pagaments i inscripcions anteriors al 30 d'Abril del 2022.

Així doncs, de la mateixa manera que al 2021, el Campus finalitzarà el Dissabte 9 a les instal·lacions de El Collell a les 12h, permetent a les famílies que així ho vulguin visitar-nos i divertir-se amb entrenadors/es i jugadors/es fins al migdia.

BÀSQUET
HANDBOL
PATINATGE
FUTSAL
PISCINA
LLEURE-LLIURE
INFLABLES
JOCS DE NIT

 

CAMPUS PLAY 2022
Del 3 al 9 de Juliol 

unnamed (2).png
Picasa - P1060115.jpg
Picasa - IMG_4350.jpg
Picasa - _MG_5092.jpg
Picasa - IMG_5133.jpg
Picasa - _MG_5146.jpg
Picasa - _MG_5143.jpg
Picasa - _MG_5209.jpg
Picasa - _MG_5220.jpg
Picasa - _MG_5273.jpg