top of page
CampusPlay2023IMG_20230704_095620_edited.jpg

PLAY HANDBOL

Ens agrada transmetre tots els valors que l'Handbol te i que un dia nosaltres vàrem aprendre.

Després de PLAY HANDBOL 1.0, el nostre primer Campus a l’estiu del 2013 que va ser una experiència increïble i que ens va aportar  moments per al record, tenim les ganes i la il·lusió per a seguir, volem que la família de l’Handbol Català creixi i formi part del projecte Esports Play i que en gaudiu tant com nosaltres vam gaudir d'aquells genials dies.

 

Un Campus diferent, amb entrenadors propers i familiars, amb els teus companys d’equip i d’altres que segurament ho seran en un futur o fins i tot rivals però amics alhora. Aquesta és la nostra fórmula ideal per a crear moments inoblidables i recordar-los per molts anys que passin.

Realitzem un pla d’entrenament diari adaptat a les necessitats i aptituds dels nois. Cada matí treballem per millorar fonaments tècnics i tàctics individuals com també la tàctica col·lectiva, mentre que aprofitem les tardes per competir, amb diferents i alternatius formats de competició que sempre motiven i enriqueixen al jugador.

 

@PLAYHANDBOL està format per un grup d’entrenadors que viuen la passió per l’Handbol des de diferents punts de vista. Amb més de 15 anys d’experiència com a entrenadors i com a jugadors en actiu, ens agrada entrenar i jugar, però el que més ens agrada és veure la progressió dels jugadors i transmetre tots els valors que un dia nosaltres vàrem aprendre.

13.png
9.png
3D48E0DA-9B23-4B90-81E2-5E084EE58F15.PNG
bottom of page