top of page

“Sempre que et preguntin si pots fer una feina, contesta SÍ, i posa’t a aprendre com fer-la” F.Roosevelt

QUI SOM?

ASSOCIACIÓ D’ESPORTS PLAY

SOM una Associació sense ànim de lucre constituïda a Barcelona el darrer 2013 amb un grup de professionals vinculats al món de l’esport amb més de 15 anys d’experiència en les diverses modalitats. 

OFERIM l’organització d’esdeveniments esportius per a tots els públics i edats, tant Campus esportius (la nostre especialitat), serveis d’entrenaments particulars de tecnificació, jornades esportives de competicions (Tornejos,3x3, 5x5,Festivals), diades festives, organització d’activitats esportives per a grups (particulars, famílies i activitats outdoor per a empreses), així com la gestió d’activitats extraescolars en centres docents.

APORTEM l'actitud imprescindible per a transmetre la  il·lusió (sobretot en nens i nenes) en cada esdeveniment que realitzem, coneixent de ben a prop els gustos i preferències de l’esportista i les seves necessitats, el QUE els agrada i el COM fer-ho arribar és bàsic per a la nostre Associació . Amb una àmplia borsa d’entrenadors en les diverses modalitats esportives ens diferenciem per ser un grup de gent jove, activa i esportista on més enllà dels coneixements i les habilitats valorem l’actitud, i aquesta, és la que ens fa especials.

Ens ADAPTEM a la situació econòmica i social actual, cercant les màximes avantatges per als jugadors/es i per als pares/mares, ajustant preus per tal de cobrir despeses i arribar com a més gent millor, doncs al ser una Associació sense ànim de lucre NO volem que els diners suposin un impediment per als esportistes, i d’altre banda, som conscients de la importància que tenen els valors en la societat actual.

V = ( C + H ) x A

V (valor) C (coneixements) H (habilitat) A (Actitud)

PER QUÈ NOSALTRES?  Perquè transmetem il·lusió. Ens agrada el que fem i realitzem cada esdeveniment amb entusiasme i com a un nou repte amb l’objectiu de satisfer les expectatives dels esportistes. “L’actitud és el que ens fa especials” 

bottom of page