top of page

Serveis

IMG_6829_edited.jpg

CAMPUS D'ESTIU

Estades amb allotjament i pernoctació que combinen l'activitat esportiva amb la convivència i el lleure, experiències úniques per als joves esportistes.

TECNIFICACIÓ

Disposem d'una àmplia borsa d'entrenadors per a realitzar entrenaments de conceptes específics per tal de millorar el rendiment esportiu.​

3X3       5X5

Competicions alternatives al joc d'equip tradicional, ja siguin indoor o outdoor amb tot el "show" que fa l'esport més atractiu i espectacular.

STAGE ESPORTIU

Estades més curtes i destinades a fer equip, preparar la competició en període de pre-temporada i post-temporada.

IMG_6846_edited_edited.jpg

TORNEJOS

Competicions d'equip que donen l'extra qualitatiu a la rutina d'una temporada, amb concursos, música i l'ambient necessari per gaudir del teu esport!

GESTIÓ ESPORTIVA

Analitzem la situació esportiva de l'escola / club i realitzem una proposta per tal de millorar els serveis a les famílies i el nivell esportiu dels equips i entrenadors/es.

GESTIÓ INTEGRAL D'ACTIVITATS ESPORTIVES

Amb una àmplia borsa d'entrenadors, i amb l'experiència d'anys i anys treballant a diversos clubs i escoles oferim la possibilitat de gestionar les activitats extra-escolars de diversos centres docents, promocionant l'esport i sota un projecte de millora qualitativa.

TEAM BUILDING

Activitats esportives per a grups de treballadors, trenca amb la rutina, motiva als teus, recorda l'orgull de formar part d'un grup!

bottom of page