top of page

PLAY BÀSQUET

El bàsquet el portes a la sang, el jugues i el gaudeixes, l'entrenes i el mires, és més que un esport, per a nosaltres el bàsquet és vida, i per tu, també!

Amb un primer campus realitzat la Setmana Santa del darrer 2013 amb més de 80 jugadors inscrits, Esports Play va veure la llum.

 

Les sensacions, els sentiments, les il·lusions i els records que va aportar aquell primer campus PLAY BÀSQUET van ser de tal magnitud, que allò no podía acabar, i per això a l'estiu del 2013, una segona edició amb més de 100 jugadors i jugadores del Bàsquet Català varen gaudir del 2.0!
 

 

Amb un equip d'entrenadors amb més de 15 anys d'experiència tant amb tasques de Coordinadors, Entrenadors i fins i tot jugadors en actiu realitzem els campus @PLAYBASQUET amb la finalitat de transmetre als nous jugadors/es les experiències que aquestes estades et reporten.

 

Conèixer nous companys, nous entrenadors, trencar amb la rutina de treball setmanal, és el fonament essencial per a recordar per molts i molts anys aquests moments de campus i en el futur anar ampliant aquesta xarxa de contactes del món del bàsquet que tots els que juguem o entrenem coneixem!

bottom of page