top of page
Captura de pantalla 2024-04-05 183607_edited.jpg

PLAY YOGA

Una combinació perfecta de pràctica de ioga, activitats esportives i recreatives, promovent l'equilibri físic, mental y emocional. Serenitat i diversió a parts iguals.

El Campus Play Yoga de és una oportunitat excepcional per a nens i nenes entre 7 i 17 anys per submergir-se en el món del ioga mentre gaudeixen d'un entorn natural incomparable.

 

S'ofereixen dues sessions de ioga al dia: una sessió matinal dinàmica i una sessió de tarda més relaxada, amb la possibilitat de realitzar activitats de meditació, mindfulness, estiraments i postures.

 

També es realitzen activitats d'aventura com ara camp d'aventura als arbres, rocòdrom, laser tag, BTT, entre d'altres. A més, hi ha activitats de lleure lliure i pròpies del monitoratge del collell com gimcanes, cau de de la por, discoteca, jocs d'aigua, o pràctiques amb la sortida del sol o nocturnes, proporcionant temps per relaxar-se, jugar i fer amistats.

 

La piscina és una activitat diaria comuna amb els altres esports així com la resta d'activitats de lleure.

 

Una oportunitat única per allunyar als nostres petits i adolescents del ritme frenètic, aprendre tècniques de concentració i relaxació, alhora que millorem el benestar físic, mental i emocional sense perdre la seva essència, diversió i evasió en una setmana intensa en tots els sentits.

Captura de pantalla 2024-04-05 184757_ed
Captura de pantalla 2024-04-05 183607.png
Captura de pantalla 2024-04-05 183519.png
bottom of page